Rover Jong

13622672645 d3e6ac8060 oRoverJong logoWelkom op de webpagina van Rover Jong, leuk dat je even komt kijken.

Rover Jong is de jongerenorganisatie van reizigersvereniging Rover, de belangenvereniging voor beter openbaar vervoer. Bekijk hier de website van Rover Jong.

Rover Jong is dé stem voor de jonge OV-reiziger tot 35 jaar. Ons werk is invloed uit te oefenen binnen de OV-wereld en zorgen dat de jongere in het OV gehoord wordt. Samen zetten wij ons in voor sociaal, duurzaam en toekomstbestendig openbaar vervoer. En voor een fijne, snelle en gemakkelijke OV-reis.

De jonge OV-reiziger, dat ben jij. Daarom horen we graag wat jou bezighoudt en wat wij als Rover Jong kunnen doen om je OV-reis prettiger te laten verlopen. Daarbij kun jij ons helpen op de volgende manieren:

Nieuws

treinwifi top3Uit een enquête van Rover Jong onder 481 respondenten blijkt dat een meerderheid van de jongeren treinwifi vaak gebruikt en dat het belangrijkste verbeterpunt de snelheid is. Het meest tevreden zijn jongeren over de wifi van Arriva. Rover Jong deed in juni 2016 onderzoek naar de ervaringen van jongeren met treinwifi. Lees hier meer over de uitslag van de grote treinwifi-enquête.

Lid worden

Als Rover Jong lid steun je Rover en ontvang je het blad De Reiziger digitaal per email. Je blijft op de hoogte van het Rover-nieuws via de digitale nieuwsbrief en krijgt korting op diverse dagjes uit naar pretparken en dierentuinen. Maar het belangrijkste: je steunt ons in ons werk voor beter openbaar vervoer. Lees hier meer over het Rover-lidmaatschap of klik om direct lid te worden:

aanmelden

Actief worden

Of je nu lid bent of niet, je bent altijd welkom om jezelf in te zetten voor Rover Jong. Bijvoorbeeld door deel te nemen aan één van onze activiteiten of samen met ons eens een actie uit te voeren op bijvoorbeeld een station. Of misschien wil je wel alleen op de hoogte worden gehouden van wat Rover Jong zoal van plan is. Stuur vrijblijvend een mailtje naar marloesDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan zorgen we dat je word betrokken bij onze activiteiten.