Trainingen voor ROCOV-leden


Trainingen1Rover organiseert intervisie en trainingen voor ROCOV-leden. Deze trainingen zijn bedoeld voor alle ROCOV-leden.

Waarom organiseert Rover deze trainingen?

Rover is een vereniging van reizigers met een  hart voor het openbaar vervoer en met de doelstelling openbaar vervoer steeds te verbeteren. De ROCOV’s zijn een belangrijk middel daartoe. Deze trainingen zijn voor ROCOV-leden een manier om kennis over openbaar vervoer te vergroten en adviesvaardigheden te verbeteren.

Rover ontwikkelt de trainingen samen met verschillende experts in hun vakgebied. Het Ministerie van Infrastructuur & Milieu ondersteunt deze ontwikkeling met een aanmoedigingssubsidie. Hieronder staat een kalender met de voorgestelde trainingen en trainingsdata.

Handboek Reizigersinvloed

Rover heeft het Handboek Reizigersinvloed uitgegeven als handreiking voor iedereen die zich inzet voor beter openbaar vervoer. Het Handboek Reizigersinvloed staat boordevol informatie over allerlei aspecten van het openbaar vervoer en geeft inzicht hoe Rocov’s (platforms voor de reizigersinspraak over het OV in de regio) het beleid kunnen beïnvloeden. Klik hier voor meer informatie.

Meer informatie?

Contactpersoon  Marloes Hofstede
Mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon      
033-422 04 60

Overzicht en aanmelden

Aanmelden voor een training? Bekijk hier het aanbod voor 2019.

Nieuwsbrief

Wilt u als Rocov-lid op de hoogte blijven van ons aanbod op het gebied van onderzoek en trainingen? Meld u dan aan voor onze Rocov-nieuwsbrief.