Rover-wandelgids: 40 wandelingen met het Openbaar Vervoer

Wandelgids coverOp 14 augustus is de Rover-wandelgids Op Verkenning, 40 wandelingen met het Openbaar Vervoer verschenen.

Dit jaar is het veertig jaar geleden dat het eerste nummer van ons blad De Reiziger verscheen. Even oud is de rubriek Op Verkenning, waarin een wandeling wordt gecombineerd met een heen- en terugreis met het openbaar vervoer. Rover heeft het veertigjarig jubileum van tijdschrift en rubriek aangegrepen voor het uitbrengen van haar eerste wandelgids. De gids bevat evenzovele wandelingen als de rubriek in jaren oud is: veertig.

Wandelredacteuren Gerda Spaander en Peter Oosterling selecteerden een aantal mooie wandelingen uit de laatste jaargangen van het tijdschrift en vulden hun selectie aan met nieuwe wandelingen. Dit resulteerde in twee tot drie wandelroutes in elke provincie, vier wandelingen (grotendeels) in België en één in Duitsland. RTV Bunschoten maakte een filmpje over de aanbieding van het eerste exemplaar van de gids.

Nieuwsgierig naar de Rover-Wandelgids? Klik op de afbeelding om een voorproefje te bekijken!

Dit voorproefje bevat het binnenwerk van de gids plus één wandeling.

Routekaarten en foto's
Benieuwd naar de routekaarten en foto's behorende bij de wandelingen? Download deze via deze link.

Bestellen
De wandelgids kost €18. Roverleden krijgen 40% korting en betalen nog €10,80. De verzendkosten bedragen €2,70. Wij verzenden de wandelgids binnen 5 werkdagen na ontvangst van de betaling. 

Bestellen                      Bestellen Roverlid