Onderzoek voor Rocov’s

thumb Bussen2Rover is een vereniging van reizigers voor reizigers. Een van de taken die wij  ons hebben gesteld  is het bijdragen aan een klantvriendelijker en samenhangend  openbaar vervoer. Wij zien reizigersinspraak als een belangrijk middel daartoe.  Rover wil de reizigersinspraak graag steunen door kennis aan te reiken. Dat doen wij tegen een vergoeding die is gericht op kostendekkendheid en daardoor betaalbaar. Rover heeft ervaring met het verrichten van onderzoek. Dat kan een onderzoek zijn zoals hier staat gepresenteerd, maar ook een onderzoek op maat waarin uw eigen vraag centraal staat.

Rover heeft al menig maal een Ketenmonitor mogen verrichten in opdracht van het Rocov’s Gelderland, Utrecht en Overijssel. Op deze pagina's vind u meer informatie over onze onderzoeken.

Lees meer over onderzoek naar knooppunten

Lees meer over onderzoek naar ketenreizen en overstappen

Lees meer over onderzoek naar dynamische reisinformatie op haltes en stations

Lees meer over kwaliteitsonderzoek stations

Lees meer over kwaliteitsonderzoek bushaltes

 

Wilt u als Rocov-lid p de hoogte blijven van ons aanbod op het gebied van onderzoek en trainingen? Meld u dan aan voor onze Rocov-nieuwsbrief.

Rocov-nieuwsbrief

Error : Please select some lists in your AcyMailing module configuration for the field "Schrijf automatisch in op" and make sure the selected lists are enabled

Wilt u als Rocov-lid op de hoogte blijven van ons aanbod op het gebied van onderzoek en trainingen? Schrijf u dan in op de Rocov-nieuwsbrief.