Handboek Reizigersinvloed

thumb Handboek reizigersinspraak coverRover heeft het Handboek Reizigersinvloed gepubliceerd als handreiking voor iedereen die zich inzet voor beter openbaar vervoer. Het Handboek Reizigersinvloed staat boordevol informatie over allerlei aspecten van het openbaar vervoer en geeft inzicht hoe Rocov’s (platforms voor de reizigersinspraak over het OV in de regio) het beleid kunnen beïnvloeden. Rover vindt reizigersinspraak erg belangrijk en ondersteunt Rocov-leden met informatie en trainingen. Ervaringen met de verschillende trainingen en daarvoor ontwikkelde materialen zijn een belangrijke inspiratiebron geweest voor het nieuwe handboek. Naast de formele bevoegdheden van Rocov’s wordt in het boek ook ruim aandacht besteed aan informele beïnvloeding zoals lobbywerk. “Dit handboek behoort tot de standaarduitrusting van iedereen die zich inzet voor beter openbaar vervoer. Als introductie, ter inspiratie en als informatiebron”, aldus directeur Ineke van der Werf.

Auteur Marc Maartens heeft als onafhankelijk adviseur/publicist en als voormalig redacteur van onder meer OV-magazine ruime ervaring op het vlak van verkeers- en vervoerbeleid. Daarnaast is Maartens als docent betrokken bij de trainingen die Rover voor Rocov-leden organiseert.

Belangstellenden kunnen het boek bestellen bij Rover voor €5 (inclusief verzendkosten), door onderstaand formulier in te vullen.

Bestellen Handboek Reizigersinvloed
Met dit formulier kunt u het Handboek Reizigersinvloed bestellen. Deze wordt per post verzonden.
Aantal exemplaren(*)
Invalid Input

Persoonlijke gegevens

Aanhef
Invalid Input
Achternaam:(*)
Invalid Input
Voorletter:
Invalid Input
Bedrijfsnaam (optioneel):
Invalid Input
Adres:(*)
Invalid Input
Huisnummer:(*)
Invalid Input
Postcode:(*)
Invalid Input
Plaats:(*)
Invalid Input
Emailadres:(*)
Invalid Input
(*)
Invalid Input
Type de code over:(*) Type de code over:
Invalid Input