Abonnement

De Reiziger komt (gratis) zesmaal per jaar in de bus bij Rover-leden die minimaal € 22 lidmaatschapsgeld betalen. Een jaarabonnement op De Reiziger voor niet-leden kost € 45 per jaar. 

Losse nummers
Prijs: € 7,50 (inclusief verzendkosten). Bestelling door overmaking van het bedrag op NL82 INGB 0005 9396 00 ten name van Vereniging Reizigers Openbaar Vervoer, Amersfoort. Denk aan de vermelding van nummer en jaargang en uw adresgegevens! Klik hier om na te bestellen.

Visueel gehandicapten
De Reiziger is er ook op Daisy CDrom of als computerbestand (Anderslezen.nl). Meer info bij Dedicon in Grave of bij de ledenadministratie, tel. 033 - 4220454, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Adreswijziging, opzegging
Ledenadministratie, Postbus 2132, 3800 CC Amersfoort, tel. 033 - 4220454, email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Abonnement nemen
Wilt u geen lid worden van Rover, maar wel het blad De Reiziger ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in om een abonnement te nemen. Het abonnement geldt gedurende een periode van12 maanden.

Abonnement De Reiziger
Ja, ik neem een abonnement op De Reiziger voor €45 per jaar!

Persoonlijke gegevens

Aanhef(*)
Invalid Input
Naam:(*)
Invalid Input
Bedrijfsnaam (optioneel):
Invalid Input
Adres:(*)
Invalid Input
Huisnummer:(*)
Invalid Input
Postcode:(*)
Invalid Input
Plaats:(*)
Invalid Input
Telefoonnummer:
Invalid Input
Emailadres:(*)
Invalid Input
(*)
Invalid Input
(*)
Invalid Input