07
augustus
2017

Maastricht komende twee weken moeilijker bereikbaar

Vanaf14032804 aanstaande maandagochtend tot maandagochtend 21 augustus zal vanwege werkzaamheden de Noorderbrug in Maastricht volledig worden afgesloten. Deze afsluiting zal in en om de stad ongetwijfeld leiden tot een behoorlijke verkeershinder.

Om een mogelijke verkeersinfarct te voorkomen worden inwoners van en bezoekers aan Maastricht verzocht de komende twee weken zich op een andere wijze te verplaatsen in en om de Limburgse hoofdstad; bijvoorbeeld door op de fiets te stappen of door gebruik te maken van het openbaar vervoer al dan niet met een autorit naar/vanaf een P+R locatie.

Voor meer informatie over de reismogelijkheden in de periode van 7 t/m 20 augustus verwijzen wij u naar de volgende website waarop een aantal opties vermeld worden. Zo kunnen reizigers uit Sittard, Heerlen en Kerkrade voor € 2,00 online een retourtje kopen naar Maastricht. Voor hetzelfde bedrag koopt men ook een dagretour voor buslijn 350 waardoor mensen uit bijvoorbeeld Vaals, Gulpen en Margraten op een goedkope manier, en zonder eerst op zoek te gaan naar een parkeerplaats, de binnenstad van Maastricht kunnen bereiken. Dit dagretour voor lijn 350 is bovendien ook geldig op de stadsbussen in Maastricht. 

Categories: Rover-Limburg

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen