24
november
2017

Goedkoop reizen in de weekenden van december naar Maastricht

December15122307 is de maand van de gezelligheid, maar ook de maand van de kerstaankopen en het bezoeken van diverse activiteiten in de provincie.  Zo zullen vele mensen ook dit jaar weer een bezoek gaan brengen aan Maastricht.

Om er toch voor te zorgen dat de Limburgse provinciehoofdstad goed bereikbaar blijft in de laatste maand van het jaar kunnen mensen uit bijvoorbeeld Kerkrade, Heerlen en Sittard in de weekenden van december zéér goedkoop naar Maastricht reizen en wel middels het bekende Maastricht Bereikbaar € 2,00 actieticket. Dit vervoerbewijs (een dagretour), welke alleen als E-ticket wordt verkocht, is geldig in de stoptreinen van Arriva tussen Kerkrade en Maastricht, Sittard en Maastricht en op buslijn 350 van Vaals naar Maastricht. Bovendien mag één volwassene met eerder vermeld actiekaartje op buslijn 350 maximaal twee kinderen van 4 t/m 11 jaar laten meereizen.

Voor meer informatie over Maastricht Bereikbaar, de diverse acties en over de aankoop van E-tickets verwijzen wij u naar de website www.maastrichtbereikbaar.nl/magisch. Reizigers die geen internetaansluiting hebben kunnen hun E-tickets, op aanvraag, kopen via de OV-servicepunten van Arriva in Heerlen en Sittard.

Categories: Rover-Limburg

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen