12
juni
2016

Druk bezochte algemene ledenvergadering

Op 1606110111 juni hield Rover-Limburg haar jaarlijkse ledenvergadering. Deze vond plaats in het verenigingslokaal van de Spoorweg Sport- en Ontspanningvereniging “De Spuiklep” te Heerlen.

Zo’n twintig leden werden aan het eind van de ochtend in een besloten vergadering geïnformeerd door de regionale afdeling van de reizigersvereniging over de ontplooide activiteiten in en het gevoerde financiële beleid over 2015.

Uiteraard werd tijdens de vergadering ook al een tip van de sluier opgelicht rondom de trein- en busdienstregeling van Arriva en werd er gesproken over de reeds door Rover-Limburg gewenste veranderingen in de dienstregelingopzet. Zoals bekend verzorgt Arriva vanaf 11 december 2016 het regionale treinverkeer en de gehele busdienst in de provincie Limburg.

Onder nog grotere belangstelling ging in de middaguren Arriva-directeur Frank van Setten tijdens het openbare gedeelte gedetailleerd in op de trein- en busverbindingen zoals die vanaf eind 2016 operationeel zouden moeten zijn. Nadat de directeur een uiteenzetting had gegeven over het treinverkeer in de provincie informeerde hij de aanwezigen uitgebreid over de opzet van de busdienst waarbij alle regio’s (van noord tot zuid) aan bod zijn gekomen. Uiteraard was er ook gelegenheid om vragen te stellen over de trein- en busverbindingen.

Categories: Rover-Limburg

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen