20
december
2017

Arriva schaft onverwacht 65+ Dal Vrij abonnement af

Arriva LimburgArriva stopt per 1 januari met het 65+ Dal Vrij abonnement voor bus en trein. Omdat Arriva hierover nauwelijks heeft gecommuniceerd, kan het voor veel reizigers een nare verrassing betekenen. Rover adviseert reizigers het abonnement dit jaar nog snel aan te schaffen.

Het Dal Vrij abonnement van Arriva voor 65-plussers kost €14 per maand voor de bus of €28 voor een gecombineerd bus/trein abonnement. Het abonnement is geldig in alle Arriva-gebieden. Volgens Rover-Limburg is het een populair abonnement in Limburg. Het zal daarom voor veel reizigers een onaangename verrassing zijn dat het abonnement vanaf 1 januari niet meer verlengd kan worden.

Pas sinds 19 december staat op de website van Arriva te lezen dat het abonnement niet meer na 31 december te koop is. Het bevreemdt Rover dat Arriva de reizigers niet beter informeert, bijvoorbeeld door een maand voor de afloop van het abonnement een email te sturen. Rover verwerpt het argument dat dit wegens de Wet bescherming persoonsgegevens niet zou mogen.

Rover adviseert reizigers dit jaar nog snel het abonnement aan te schaffen. Voor reizigers bij wie dit abonnement nog een paar maanden in 2018 geldig is, bestaat de mogelijkheid dit abonnement op te zeggen en nog voor 1 januari 2018 een nieuw exemplaar te bestellen. Het abonnement is maandelijks opzegbaar maar kan na aanschaf een jaar lang gebruikt worden.

Het abonnement is te bestellen via:

  • arriva.nl/vrijreizen
  • Arriva klantenservice 0900-202 202 2
  • Via een aanvraagformulier dat in de Arriva OV Servicepunten te krijgen is

Categories: Rover-Limburg

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen