21
januari
2018

ALV Rover Limburg op 14 april 2018 en presentatie van Arriva over de dienstregeling

Op 1705270114 april vindt weer de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) van Rover-Limburg plaats.Dit jaar is de locatie van de ALV net zoals vorig jaar de Spuiklep te Heerlen. De ALV bestaat zoals gewoonlijk uit een besloten ochtendgedeelte (alleen voor leden van Rover) en een openbaar toegankelijk middaggedeelte. In dit middaggedeelte van de komende ALV zal een vervoerskundige van Arriva een presentatie geven over de dienstregeling.

Arriva heeft in 2016 de Limburgse OV-concessie gewonnen. Op 11 december 2016 is Arriva begonnen met de uitvoering van de dienstregeling. In het begin waren er de nodige problemen met de dienstregeling van trein en bus.

 Bij de treindienstregeling is in de maand februari 2017 de dienstregeling aangepast en daardoor zijn de meeste problemen opgelost. Bij de busdienstregeling zijn medio 2017 een paar kleine wijzigingen doorgevoerd, maar bij de dienstregeling ingaande 10 december 2017 is er behoorlijk wat gewijzigd. Rover Afdeling Limburg is hierover positief.

De vervoerskundige van Arriva zal toelichten wat er bij de dienstregeling van 10 december 2017 is gewijzigd en ook wat de plannen zijn voor de dienstregelingwijziging op 9 december 2018. Na deze presentatie is er de mogelijkheid om vragen te stellen.

Voordat de ALV plaatsvindt wordt een Nieuwsbrief naar de Rover-leden gestuurd.

Categories: Rover-Limburg

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen