24
mei
2016

Algemene Ledenvergadering Rover Afdeling Limburg

Op 06110614zaterdag 11 juni 2016 organiseert de Rover afdeling Limburg in de “Spuiklep”, Parallelweg 4,  6411 ND in Heerlen haar algemene ledenvergadering (ALV). Deze ALV, alleen toegankelijk voor leden van Rover, vindt plaats tussen 11.00u. tot 12:30u. Zaal open vanaf 10.30 u.

De Spuiklep ligt op enkele minuten lopen van het station Heerlen. Vanaf de loopbrug neemt u de trap richting stadszijde. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van de liften. U loopt vanaf het station  rechtsaf over de Parallelweg langs het spoor en ter hoogte van de Laanderstraat/Koningstraat ziet u aan de rechterkant van de Parallelweg de toegang tot de Spuiklep. Na het passeren van het openstaande hek loopt u rechtsom richting de ingang van het gebouw. Automobilisten rijden iets verder richting Kinderstad en slaan dan rechtsaf en na de passage van het hek komt men dan uit op de parkeerplaats voor de Spuiklep.

Van 13.00u.tot 15:00u. is het openbare themagedeelte. Hiervoor is Frank van Setten van Arriva uitgenodigd die uitgebreid zal ingaan op de nieuwe bus- en treindienstregeling van Arriva die ingaat op 11 december 2016. Aanwezigen worden in de gelegenheid gesteld vragen te stellen over de nieuwe dienstregeling.

Frank van Setten heeft in het verleden namens Veolia ook een presentie gegeven op onze ALV. Sedert vele jaren is hij werkzaam voor Arriva.

Een week voor de jaarvergadering wordt de (digitale) Nieuwsbrief met aanvullende informatie over de ALV gestuurd.

Kijk eens voor het laatste Limburgs OV-nieuws op onze website:

https://www.rover.nl/limburg-nieuws

Bestuur Rover Afdeling Limburg

Categories: Rover-Limburg

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen