Beste magneetslot van 2021Nieuw magneetslot kopen?

Met een goede beveiliging ga je met een gerust hart van huis. Of je nu in een drukke stad of op een eigen erf woont, je wilt je huis of kantoor het liefst niet onbeheerd achterlaten. Gelukkig zijn er manieren om inbraakschade zoveel mogelijk te voorkomen, waaronder magneetcontacten. Magneetcontacten geven een melding bij het openen van een deur of raam. Heb je een slim alarmsysteem? Dan krijg je een melding, waar je ook bent!

Magneetcontacten zijn er in verschillende varianten: welk magneetcontact geschikt is voor jou huis of kantoor hangt af van je alarmsysteem. Zorg ervoor dat het magneetcontact van hetzelfde merk is als je alarmsysteem. Wil je weten welke andere opties er zijn? En waar je het beste op kunt letten? Om het je gemakkelijk te maken hebben we die informatie voor je verzameld en zetten we de beste magneetcontacten en tips om op te letten voor je op een rij. Om het nog makkelijker te maken zetten we de beste magneetsloten op een rij, geselecteerd op basis van prijs-kwaliteit verhouding. De prijzen worden continue ge-update, zodat je er zeker van bent dat je niet teveel betaald voor jou magneetcontact(en).

De IP camera keuzehulp

Met de keuzehulp helpen we je op weg om in het grote aanbod te kijken welk type IP camera het beste bij je past. Dit doen we op basis van een aantal vragen waarop we een gerichte selectie maken. De vragen zijn zorgvuldig gekozen in samenwerking met experts op het gebied van beveiliging en beveiligingscamera’s. Vul de keuzehulp in om erachter te komen welke soort camera het beste bij jou past!


Wil je de IP camera binnen of buiten plaatsen?
Wil je de IP camera via WIFI (draadloos) kunnen verbinden?
Wil je de IP camera aansluiten op het stroomnet of met accu?

De beste magneet sloten van 2021

De beste magneetsloten worden gekozen aan de hand van de prijs-kwaliteit verhouding. De kwaliteit wordt bepaald aan de hand van het materiaal, de duurzaamheid en de werking. De reviews van gebruikers vertellen of het magneetslot echt zo werkt zoals beschreven. Is er toch steeds sprake van een vals alarm? En kan het magneetslot makkelijk gekoppeld worden aan het alarmsysteem? Wij zoeken het voor je uit en updaten dagelijks de lijst aan de hand van nieuwkomers en de meest recente reviews, zodat je altijd up-to-date bent!

Hoe werkt een magneetslot of magneetcontact?

Een magneetslot plaats je op een raam of deur waarvan je wilt weten of deze geopend wordt. het mechanisme is simpel: maken de twee magneten gene contact meer? Dan wordt er een signaal afgegeven aan het gekoppelde alarmsysteem. Afhankelijk van het signaal systeem en jou voorkeuren gaat er een plaatselijk alarm af en/of krijg je een melding of oproep op je telefoon.

Informatie en tips

Het kopen van een nieuwe IP camera, het onderhoud, het kiezen van de juiste soort… Wanneer je niet goed voorbereid bent of er geen verstand van hebt kunnen dit behoorlijk lastige klusjes zijn. We begrijpen dat je hier niet te veel tijd aan wilt besteden en willen het graag wat makkelijker maken. We verzamelen informatie en tips om je te helpen bij alles wat met je nieuwe inbouw of vrijstaande IP camera te maken heeft.

Onderdeel van je smart home

Of je nu wel of niet al slimme apparatuur in huis hebt, een slim alarmsysteem is erg handig. Zeker wanneer je een makkelijk te installeren systeem in huis wilt hebben en op afstand op de hoogte gehouden wilt worden. Bijkomend voordeel is dat alle slimme apparatuur gekoppeld kan worden: zo geeft je alarmsysteem niet alleen een melding bij beweging, maar ook wanneer het magneetcontact een geopend raam detecteert, of wanneer de brandmelder rook detecteert.

Het assortiment magneet sloten

Waar let je op bij de keuze van een magneetslot?

Er zijn een aantal dingen waar je rekening mee kunt houden bij de aanschaf van een magneetcontact. Wij zetten het overzichtelijk voor je op een rij, zodat je zeker weet dat je het luiste magneetcontact koopt.


Wat voor melding?

Een melding ontvangen, waar je ook bent, is één van de voordelen van een slim alarmsysteem. Hoe jij je melding wilt ontvangen hangt van jou voorkeur af. Dit kan via een app, een SMS of een telefonische oproep. Een magneetcontact kan meestal ingesteld worden naar voorkeur en bevat dan ook alle opties. Let wel op: dit is niet altijd heet geval.

Merk magneetcontact

Het magneetcontact wordt aangesloten op een alarmsysteem, let dus op dat het magneetcontact hetzelfde merk heeft als het alarmsysteem. Of het ene merk beter is dan het andere hangt met name van de kwaliteit van het materiaal en de gebruiksvriendelijkheid af. We vergelijken de magneetcontacten met elkaar en zetten de beste voor je op een rij.

Sabotagemelder

Sommige magneetcontacten zijn uitgerust met een sabotagemelder. Deze slaat alarm wanneer het magneetcontact wordt geforceerd. Zo weet je zeker dat je de deuren en ramen ten alle tijden goed beveiligd. 

Lege batterij melding

Een magneetcontact is draadloos, wel zo handig want je wilt niet dat het opvalt. Maar dat is ook praktisch, zo hoef je geen snoeren naar een raam of deur te trekken. Dit betekend wel dat het magneetcontact op batterijen werkt, en batterijen kunnen opraken. Om te voorkomen dat het magneetcontact precies op het moment van inbraak met lege batterijen zit, is het handig om te kiezen voor een magneetcontact met een lege batterij melding. De melding krijg je bij een vooraf ingesteld batterijpercentage, zodat je voldoende tijd hebt om de batterijen te vervangen. De melding verschijnt op je telefoon zodat er geen continue melding hoeft af te gaan op de plaats zelf, wel zo fijn.

Verschillende manieren om je huis te beveiligen

Beste IP camera’s van 2021

Bekijk de selectie van de beste IP camera’s van dit jaar

Alarmsystemen

Overzicht van de nieuwste alarmsystemen

Magneetsloten

Krijg een melding bij inbraak

Deursloten

Beveilig jezelf tegen inbrekers