Doneer het saldo van uw verlopen OV-chipkaart

verlopen
Na 5 jaar verloopt de OV-chipkaart. Reizigers moeten dan €7,50 investeren in een nieuwe kaart en krijgen te maken met veel bureaucratisch gedoe om saldo terug te vragen en reisproducten over te zetten. Bij een anonieme OV-chipkaart moet bovendien alle persoonlijke gegevens, inclusief ID-bewijs, alsnog worden prijsgegeven – en dit tegen een betaling van €2,50. Rover ziet graag dat de OV-chipkaart een klantvriendelijker product wordt. Bent u dit met ons eens? Steun ons dan met een donatie!

Gaat u niet de moeite doen het saldo van uw verlopen OV-chipkaart terug te vragen, maar vindt u het zonde om uw kaart zo weg te gooien en het restsaldo daarmee als fooi aan de vervoerders cadeau te doen? Dan kunt u dit ook aan Rover doneren! Aan ons gedoneerd saldo gebruiken wij voor onze inzet om van de OV-chipkaart een beter product te maken.

Wilt u ons uw verlopen OV-chipkaart met resterend saldo doneren?  Vul dan onderstaand formulier in, wij sturen u dan een gefrankeerde antwoordenvelop om de chipkaart in te verzenden. Na overzetten van resterend saldo zorgen wij dat de kaart vernietigd wordt.

Uw adres bewaren wij niet maar wordt enkel gebruikt voor het eenmalig verzenden van de antwoordenvelop. Wilt u dit liever niet invullen? U kunt ook zelf uw chipkaart (anoniem) verzenden naar:

Reizigersvereniging Rover
Postbus 2132
3800 CC Amersfoort

Natuurlijk zijn ook reguliere (anonieme) donaties welkom! Wilt u ons structureel steunen? Neem dan eens een kijkje op de pagina over het Rover-lidmaatschap.

Doneer resterend saldo OV-chipkaart

Ja, ik gooi mijn verlopen OV-chipkaart weg maar wil het restsaldo niet cadeau geven aan de vervoerders! Stuur mij een gefrankeerde retourenvelop op het volgende adres:
Invalid Input
Naam: (*)
Invalid Input
Straat:(*)
Invalid Input
Huisnummer:(*)
Invalid Input
Postcode:(*)
Invalid Input
Plaats:(*)
Invalid Input
Emailadres:(*)
Invalid Input
Eventuele opmerking:
Invalid Input
Zet svp een vinkje in de antispam-beveiliging:(*)
Invalid Input